Autor teksta: Vera Bojičić


Svaki eksperiment otkriva deliće znanja ali je pitanje da li mi to dobro tumačimo.
Pošto CERN traga za Božijom česticom, meni su njegovi eksperimenti bliski, međutim, procese drugačije vidim.


Prva i osnovna greška je što se ona traži u sudaru čestica. Sudar proizvodi poništavanje a ne rađanje. Ova greška proističe iz prethodne greške „Teorije velikog praska“ jer svemir nije nastao velikim praskom već cvetanjem.

Analiziraču članak
http://www.politika.rs/rubrike/spektar/ … di.lt.html

Pre desetak dana, naučnici Evropske organizacije za nuklearna istraživanja (CERN) „uhvatili” su antimateriju – nestalnu „sliku u ogledalu” svega vidljivog –i to prvi put u stabilnom stanju.

Kada se govori o vidljivim elementima, tada je u pitanju uvek antimaterija. Ona može imati različit polaritet. Slika u ogledalu je odraz antimaterije i normalno je da je neodrživa jer je treba stalno energecki održavati.
Materija je nevidljiva i kada svoj element znanja koji nosi doda antimateriju ona se vrača na svoju polaznu tačku. Materija je vidljiva kao gravitacija. Eksperimenti koji se zasnivaju na sudaru-eksploziji u stvari iniciraju stvaranje crne rupe jer se materija nakon nje vrača ka centru.

Uspeli su da atome antivodonika, antimaterijskog ekvivalenta vodonika, najosnovnijeg elementa, „ulove” i zadrže 1.000 sekundi, ili 16 minuta i 40 sekundi.

Atom antivodonika, sačinjen od pozitrona i antiprotona, momentalno iščezava u kontaktu sa bilo kojom materijom. Jedini način da se antimaterija „uhvati” je taj da se „zarobi” u magnetskom polju.

Tim naučnika je uspeo da zadrži antivodonik svega nekoliko mikrosekundi pre nego što je isključio polja, kako bi antiatomi mogli da se unište u kontaktu sa materijom.

Jedno od mojih otkriča je i da je vodonik svest. Oviaj eksperiment je cepanje svesti, razdvajanje dva pola koi ga čine i naravno da je kao polovina neodrživ pa mora da se spoji sa drugim delom koi se nalazi u kontaktu sa „materijom“.Upad je rat, eksplozija.

Svaka vrsta eksplozije je potrošnja energije koja ubrzava gravitaciju u svim segmentima postojanja