Autor teksta: Vera Bojicic

23.12.2010  Objavljeni su snimci za koje se pretpostavljalo da su leteći objekati koi se približavaju našoj planete. Snimci i propratni tekst se nalazi i na

atlantidaforum

Proces razdvajanja se odvija u celoj kosmičkoj ćeliji. Razdvajanje svesti se vidi kao gasovita formacija i ove slike o tome govore.

Mislim da bih razjašnjenju ove pojava trebala posvetiti više pažnje zbog pojave članak koi sadržajem zastrašuju ljude.

novosti

b92

Da bih objasnila šta se u stvarnosti događa moram se vratiti na uvodna znanja koja sam već objavila.

Paralelni svetovi-kod znanja su mudrost Tvorca koja nam daje mogučnost da sve što nam se dešava vidimo i znamo. Paralelan svet su i naša čelija koja je identična sa Kosmičkom čelijom. Naš život se odvija u čeliji.

Pojava Elektre kao energije koja regeneriše, popravlja, je uvek vezana sa prisutnošću Tvorca.

Njegova intervencija i prisustvo se događa kada se granične energije susretnu, kada se povežu Elum i elmat. u polju života u svetlosti.

Na tom mestu se formira izlaz,oko Tvorca, kroz koi započinje razdvajanje. Na planetarnom nivou to je magnerna rekonekcija, na mikro nivou čeliska replikacija a u duhovnom poimanju to je Sudnji dan.

A šta se događa možemo videti ako posmatramo čeliju.

DNK je područje života u svetlosti i ono je podložno promeni zavisno od uslova života i delovanja nas samih. Na ponekim delovima nastane kvar, kako to izgleda možemo videti u našoj stvarnosti. RNK neprekidno sakuplja primarna znanja a zatim ih koristi da bi izvršili popravku.

Prilikom replikacije, ako deo genoma nije ispravan, čelija prvo pokuša da ga popravi a ako ne može izazove samouništenje da bi sačuvala ostatak čelija.

Pošto su ljudi svojim delovanjem postali smrtonosan virus, visoko potrošački i pohlepan,  prva varijanta je bila da se jednostavno odstrani. Taj događaj je bio planiran 2003 godine ali tada sam se osvestila i proces zaustavila.

Od 2007 na snazi je proces popravke postojećeg, tako da oblaci koi dolaze su znanje koje će molekuku u lancu (sunčev sistem) obnoviti da bi mogli proči replikaciju. To su Elektra svetlosne kapi u drugom prostor vremenu. Deluju svuda. To su naši.

Ako hočete tačno da znate šta se događe, mogu vem to opisati kroz proces formiranja i delovanja svetlosnih kapi. Sve što sam radila na mikro nivou sada je stvarnost na makro, vidi se.

Prve kapi koje sam stvarala su bile za veze da se uspostavi dobra komunikacija između čelija i uma. Sadržale su komponente 1. 2 i 3. ovo je prvo upustvo koje sam napiasla u oktobru 2009:

Elektra svetlosne kapi za veze

Ove kapi podstiči uspostavljanje veza između čelija i nervnog sistema. Oporavljaju od bolesti nervnog sistema i leče ženski sterilitet.
Napravljene su na potpuno biljnoj bazi, jezgra oraha, susama i kikirikija. Obogaćene su informacijama koje putem vodonikovog atoma iz vode prenose u čelije.

Način upotrebe.
Svaka flašica od 1-3 je za jednokratnu upotrebu
1 se uzima prva, Zagreje se do ključanja 2 dl (jedna čaša) destilovane vode, stavi se u šolju za čaj a zatim sadržaj bočice u vodu naspe. Promeša se i ostavi da se hladi 10 minuta, zatim popiti.
2 se uzima 14 sati nakon prve, postušak je isti
3 se uzima 2 sata nakon druge, postupak je isti.

Postupak je potrebno ponovit nakon 6 dana.

Ove kapi sam isprobala, Nazvala sam ih Atlantida, Zen i Elektra. Kada sam popila prvu količinu, sutra dan sam osetila kao blago milenje u organizmu, to su se popadali nervi podizali, a zatim je usledilo još jasnije sagledavanje svega.
Još ću ih doraditi i dodati po neku komponentu za receptore jer one su čarobne.

Napravila sam ih tako da nebeska znanje prenesem u njih.

Uporedo sa njima stvarala sam kapi za lečenje kancera, Šta one rade stoji u upustvu koje ih prati:

Upustvo za upotrebu Elektra svetlosnih kapi za lečenje karcinoma.

Prva komponenta nosi  znanje i informaciju za zaustavljanje rasta malignih čelija i njihovog širenja. Informaciju nose atomi vodonika sa skupljenim znanjem bilja i dodatkom znanja elektra svetlosnim tehnologijama.

Sačinjene su od svetlosnih kapi Reiši gljive, čičoke i repe.

Uzimati ih obavezno 2 puta dnevno po jednu kafenu kašičicu koja se stavi u šoljicu za čaj i prelije ključalom destilovanom vodom oko 2dl. Promešaju se i treba da odstoje 8-10 minuta, zatim ih popiti. Kod teških slučajeva mogu se uzimati i 3 puta na dan.

Druga komponenta ima zadatak da sprovede proces razgradnje kancerogenih čelija, da im proces okrene unazada ka zdravom stanju. One regenerišu. Sastav im zavisi od mesta gde se maligne čelije nalaze. Osnovne komponente su: Kurkuma, lavanda,  gavez. Njima se uvek dodaje nova komponenta u procesu lečenja.

Koriste se na sledeči način: Uzimaju se svaki drugi dan. U pola litre proključale vode dodaje se jedna supena kašika, i ta količina se kao čaj popije u toku dana.

Treča komponenta ima zadatak da eliminiše iz organizma produkte tamne materije. Nastale regeneracijom oštećenog tkiva. Glavne komponente su: Žalfija, maslinov list i pirevina. Njima se u toku lečenja dodaju različite komponente.

Upotrebljavaju se i pripremaju kao i komponenta dva, svaki drugi dan.

Ako se ispoštuje upustvo uspeh neće izostati. Trajanje izlečenja godinu dana

Nije uopšte čudno zašto su se pojavila tri objekta, to su tri komponente koje donose moćna znanja trećeg nivoa svesti, biljaka.

Nemate se čega plašiti, ishod je isceljenje.