Autor teksta: Vera Bojičić

 

Gledala sam iz središta kao se povezanost i jedinstvo u svesti raspada. Luciferova odluka da se odvoji i da unutar svesti stvori svoj sistem vladanja iluzijom  se širila kao virus. Jedinstveno polje svesti je počelo da poprima zrnastu strukturu. Od jedne nastale su mnoge čelije. Svaka je svojim načinom života, svojom slobodnom voljom, davala sebi svrhu i pripadnost. Ovo posmatranje iz centra je opisano u mojoj knjizi „Poklon ratnice“.

Posledice ovakvog opredeljenja uskoro su  postale vidljive. Nesposobnost da se stvorena tamna materija /ugašena svetlost/ dematerijalizuje imala je za posledicu kristalizaciju.. Unutar kristala nalazilo se uskladišteno znanje vladanja iluzijom. U tom obliku ne odvija se život ali znanje može da opstane večno. Kao paralelan svet mogu vam poslužiti virusi, oni mogu da se kristališu i da ožive kad dobiju povoljne uslove. Vaša DNK je sastavljena od kristalisanih virusa. Pisala sam o tome u svojim knjigama.

Gledala sam carstva kako oboljevaju. Slobodna svest, Bog, je postojao još samo u njihovom okruženju pokušavajući da ih sebi i izvoru vrati. Kroz paralelan svet danas ovaj odnos možete videti ovako. Bog je limfa u kojoj se nalaze čelije a izvor pils života, otkucaj srca, i krvotok. Ova dva sveta komuniciraju.

Nestanak života u svesti se mogao zaustaviti samo na jedan način, da se izdelim na onoliko mesta koliko ima čelija, da svoj oblik ispunim postoječom svešču i da tako uđem unutar sebe u svaku čeliju. Slobodna svest, Bog, je materijalizovala planetu  Prihvatila sam šaku kristala ugljenika, kristala palih anđela, i njime svest vezala a vodom ih sve povezala. Povezivanje u nauci zovete osmoza vode.

Tako sam postala duša života i simbol bezuslovne ljubavi.  Podnosila sam u sebi svaku materijalizaciju svesti do tačke izdržljivosti  i tada je odbacivala. Obezbedila sam smrtnost tamne materije i njenu dematerijalizaciju.  Nije više mogla da se kristališe. Duša uvek u trenutku odlaska poništi česticu zla. Tako ste postali smrtni i dobili dar večnog života. Sad znate zašto Duša zna da boli.

Mudrost i život u istini sam vam za navek dala  „Kako gore, tako dole, kako spolja tako je unutra, „paralelne svetove kao kod znanja. Tako je stvoren prvi čovek u ženskom obliku sa svom svojom suštinom i znanjem šeme života. Kopirala sam samo svoju svest i dala joj pravi oblik i postoječu suštinu u kojoj svako carstvo živi za sebe i svako ima svoje seme. Tako je stvoren muškarac. Slika žene je slika Tvorca a slika muškarca je slika Boga. Jedno u drugom borave. To je čovek. Duša unutar koje se odvija život. Živa Duša.