Autor teksta: Vera Bojičić

 

Deo uvodnog izlaganja sa promocije u Beogradu 3.12.2017

promocija

Životno delo-misija Vere Bojićić

Duhovnost se može videti kroz nauku a nauka može duhovnost objasniti. Ovo je jedna od prvih rečenica koje je napisala kada je jasno videla paralelne svetoe kao kod znanja, koji su spoj nauke I duhovnosti kao celine.

Vera dok piše ne ide u širinu već naprotiv, govori samu suštinu I principe kako pojedini elementi života funkcionišu.

Sve je vidljivo, ali treba videti.

Civilizaciji koja je sada na Zemlji nedostaj znanja postanja, znanja jezgra ili izvora života. O tome nam vera piše. Izvor je njena tačka postojanja I način gledanja a znanje crpi iz Duha.

Magnetizam, vreme, gravitacija I stvaranje svesti I materije za nju nisu nepoznanica jer ta znanja su delo bezuslovne ljubavi izvora.

Ako se ona udenu u postojeća znanja svesti onda sve dobija novu dimenziju života.

Kada je pre vise od 10 godina nacrtala Božiju česticu, rekla je “svetlost je gradivna” , kasnije nauka je uspela da od nje napravi molekuku.

U nauci postoje brojna otkrića, jer nauka otkriva već postojeće, ali zbog nedostatka poznavanja znanja postanja, ona nema tačne odgovore za određene pojave. Teorije su pretpostavke iliti neznanje.

 

Spoznajom znanja postanja I njihovom primenom u život počinje oslobađanje  svesti.

Vera je napisala 7 knjiga koje vas vode od izvora do suštine atoma. “U sustret sebi”, “Poklon ratnice” “Antena” “Paralelni svetovi-kod znanja”, “Povratak u raj-elektra isceljivanje”, “Znanje na dar od izvora”, I kruna je knjiga “Vid” koja spaja u celinu sve viđeno. Njene knjige se ne čitaju već izučavaju I spoznaju.

“Sve što kažem je tačno” zna reći. Ta tvrdnja ne proizilazi iz ega već iz znanja vizijom viđenog i potvrđenog kroz nauku.

Da bi svaku viziju mogla potvrditi kroz paralelan svet, godine je provela istražujuči kroz nauku pojavne oblike viđenog i upotrebu pojmova za nju vezane.

Njenom pisanju nauka je svedok samo treba znanja postanja uzeti u obzir..vid_prv (1)