povratak-u-raj-209x300

 

U V O D

U ruci vam je dragi čitatelji peta knjiga duhovne spisateljice Vere Bojičić,sa naslovom „Povratak u raj- Elektra isceljivanje“,koju vam kao čitalac,s iskrenim poštovanjem prema radu i doprinosu autorice duhovnom buđenju na ovim prostorima preporučujem.

Knjiga nam govori o ljubavi o zbog koje je sve stvoreno i sve postoji i opstoji.
Vodi nas kroz paralelne svjetove,viđenja koja autorica nesebično dijeli s nama,stanicama-ćelijama,polovima,Elektri i puno drugih where can i buy viagra spoznaja do kojih je autorica došla nakon što je prije sedam godina doživjela duhovno buđenje,nezemaljski vid ili nazvat ću to proširenim stanjem svijesti,jer za to ne postoji bolji izraz koji bi nam dočarao čudesna viđenja autorice o kojima knjiga govori.
Vera je pet godina asketski živjela,životom u samoći u kojima je zapisivala sve spoznaje do kojih je došla i viđenja koja je imala o kojima nam u tekstu koji slijedi govori.
Pred njenim očima otvorio se Ekran,prozor u Tvorčev plan i vidjela je način na koji je sve stvoreno,vidljivo i nevidljivo.Slike su to ljubavi,života i njegovoj održivosti.
Tajne i mudrost Tvorca bile su joj dane da ih vidi,razumije i svoja viđenja podjeli s nama.
Stvaralačku moć Elektre,koju imamao svi,ali smo to zaboravili,kako ju možemo koristiti na dobrobit svih i kako to provesti u djelo,kako to ostvariti i puno drugih spoznaja koje će te otkrivati čitajući kroz stranice koje su pred vama.
Knjiga se ne smije shvatiti kao nekakav predznanstveni pokušaj,znanstvenici će i imaju pravo da ispituju,proučavaju,dokazuju,ona je
odgovor na pitanje kako je autorica vidjela stvaranje čovjeka,vidljivog i nevidljivog svijeta.
Ljubav je davanje i primanje,putokaz da sve što smo dobili sa zahvalnošću primamao i na isti način vraćamo. Ljubav je stvaranje,život i neograničena moć u činjenju dobra.Ona ne poznaje zlo.
Ne postoji ništa veće,jače i moćnije od ljubavi,koja samo daje ne tražeći ništa zauzvrat.
Ljubavi Tvorca i nas ,koja nas povezuje,stvara i stvoreno iz ljubavlju održava.
Čitajte srcem,razumjet će te sve,shvatiti će te i ono što vam se na prvi pogled čini neshvatljivim,u riječima,mislima i slikama stvaranja koje autorica kroz ovu knjigu s ljubavlju daruje svima nama.

Počašćena sam što mi je ukazano povjerenje da napišem Uvod za knjigu „Povratak u raj- Elektra isceljivanje“
Hvala ti Vera u ime svih nas koji ćemo knjigu pročitati.
S ljubavlju

Tea Hoffer

Zagreb 01.03.2010