Autor teksta: Vera Bojičić

Moj osvrt na ovaj video prizilazi iz potrbe da pojasnim slikovno pismo i vreme kojim se gospodin Abramovič bavi.

Bez obzira na titule koje  mu stavljaju uz ime on kaže da je filozof i to pozdravljam. Filozofiranje ne podrazumeva i tačnost.

Nauka da.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sGRtKmGEATE&feature=share

Сродна слика

Ako hoćete da uđete u polje svest, sve što ste učili i naučili, sve što ste usvojili stavite sa strane i krenite da sagledavate pojave (Vera Bojičić). Tesla nije robovao usvojenom znanju pa je zato video kako svest funkcijoniše.

Od 20-tog minuta govori o viziji i opisuje kako ona dolazi. Taj deo je usvojen jer objašnjenje nije dobro.

Vizija dolazi sama a zatim se odvija misoni film. Ne postoji uopšte mogučnost da se legne i na taj način sagledava. Misaoni tok traži akciju, da se uđe u suštinu, da se istražuje, da se cela slika razvije i tek na kraju se dobije odgovor kako nešto funkcioniše. Taj tok misli koji sliku objašnjava je intezivan i zahteva potpuno svesno stanje.

Osvajanje znanja je tok kroz prostor vreme. Teslin put je započet na ispitu i potrebom da dokaže svoj stav da se motor može drugačije napraviti. Znao je ali kako to je morao da vidi i video je. Trenutkom ulaska u svest on iz nje nije izlazio. Sagledavao je procese prenosa na raznim nivoima. Svaka spoznaja je novi patent.

Meni je to stanje poznato jer i ja sam u njemu samo mi je polazno pitanje bilo drugačije a to je poreklo zla. Odgovor da bih dobila je put u jezgro ili u VID-u (vera i duh)

Nemate se za šta boriti.  Paralelni svetovi kao kod znanja, bez greške povezuju nauku i duhovnost. Jedno drugo objašnjava. Potrebno je samo znanje obelodaniti.

Vreme nije sadašnji trenutak to je nivo uma ili čula, vreme je postojanje koje stvara sliku kroz svoj tok. U sadašnjem trenutku se vidi samo detalj, trenutno stanje, ali ne i stvaranje.

Um je samo čulo koje treba da bude u sklopu sveukupne svesti bez funkcije učenja ali sa funkcijom shvatanja šta svest gradi kroz prostor vreme. Nauka i duhovnost se mogu povezati samo bez funkcije uma.

Duh i svest nisu isto. Iz duha se svest, svetlost rađa. Svetlost i svest su isto. Sposobnost opažanja i odlučivanja.

Tačka nije vreme već izvor vremena iz nje se kreće na put do stvaranja mehanizma. Video je Velja umnožene nule i njih proglasio za vreme a samim tim i definisao nulu kao nešto što ne postoji. 0 ili jezgro je znanje svog znanja. Tu leži odgovor kako svest, život i vreme nastaju.

Temperatura ne izaziva fuziju več gravitacija koja sve vuće u jezgro na dematerijalizaciju. Pritisak je pokretač a temperatura je njen proizvod koji stvara iskru.

Tvorac je izvor a svest je Bog.